Puteti achizitiona produsele de pe acest site direct de la sediul nostru din Cluj Napoca ( daca se afla pe stoc), sau comandand telefonic ( 0744.730.349), sau la adresa de email office@supremeagency.ro
Livrarea coletelor se face cu Fan Courier - livrare in 24 ore sau cu Posta Romana (pentru destinatiile unde nu exista statie Fan Courier ) - plata se face ramburs la destinatie pentru valori de pana la 300 lei, pentru valori mai mari, se plateste un avans de 40% din valoarea comenzii intrun cont bancar pe care vi-l transmitem ulterior .
Pentru produsele care nu se afla pe stoc si se fac la comanda, timpul de executie este de 5- 7 zile pentru o comanda simpla (ex.o camasa)
Preturile de pe site sunt cu titlu informativ, ele se fac in general in functie de dimensiune, model, complexitate si cantitate.
 

Producem artizanat autentic, lucrat manual :camasi si costume populare, fete de masa de diferite dimensiuni, papusi din ceramica imbracate in costume populare traditionale, coarne de vanatoare, tablouri si icoane din piele si multe alte suveniruri.

 
 

Despre noi

Acest site este un proiect de promovare a valorilor, traditiei, culturii si civilizatiei romanesti din zona M-tilor Apuseni, tot ce este de calitate si universal valabil.
Ne adresam tuturor oamenilor iubitori de frumos, inedit si maiestrie artizana din intreaga lume, in exclusivitate persoanelor si companiilor rezidente in Romania. V-om fi fericiti daca prietenii nostri, cei care simt inca romaneste oriunde s-ar afla pe glob, se vor bucura de aceste produse pe care le producem, comercializam si le promovam, ca traditia romaneasca sa nu piara niciodata.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one