Puteti achizitiona produsele de pe acest site direct de la sediul nostru din Cluj Napoca ( daca se afla pe stoc), sau comandand telefonic ( 0744.730.349), sau la adresa de email office@supremeagency.ro
Livrarea coletelor se face cu Fan Courier - livrare in 24 ore sau cu Posta Romana (pentru destinatiile unde nu exista statie Fan Courier ) - plata se face ramburs la destinatie pentru valori de pana la 300 lei, pentru valori mai mari, se plateste un avans de 40% din valoarea comenzii intrun cont bancar pe care vi-l transmitem ulterior .
Pentru produsele care nu se afla pe stoc si se fac la comanda, timpul de executie este de 5- 7 zile pentru o comanda simpla (ex.o camasa)
Preturile de pe site sunt cu titlu informativ, ele se fac in general in functie de dimensiune, model, complexitate si cantitate.
 

Producem artizanat autentic, lucrat manual :camasi si costume populare, fete de masa de diferite dimensiuni, papusi din ceramica imbracate in costume populare traditionale, coarne de vanatoare, tablouri si icoane din piele si multe alte suveniruri.

 
 

Costume populare

Costumele populare pentru femei, barbati si copii sunt specifice zonei Transilvanene, cu broderii, realizate manual, din panza de in si bumbac, brodate cu ornamente florare cusute "in cruci", viu colorate. Costumele populare de femei si fetite sun compuse din : camasa ( ie ), poale ( fusta ) , 2 catrinte ( fote ), vesta si brau. Ele se pot vinde si separat. Costumele populare de barbati si baieti sunt compuse din camasa ( ie ), pantalon, vesta si brau. La fel ca mai sus, se pot vinde si separat, sau mai putine piese. Daca pe acest site gasiti modele sau culori pe care ati dori sa le combinati, se pot realiza si la cererea clientului. Fiind lucru de mana, timpul de executie varieaza de la 2 saptamani pana la o luna , depinde de complexitatea comenzii.

Lucky dice

Creat Mi 04 nov 2009 15:40:19 +0000 | Ultima modificare Mi 04 nov 2009 15:40:19 +0000
Cod  DEF-1
Disponibilitate  within one week
cu TVA  19.00RON
fără TVA  15.97RON
Color 
Cantitate  -+
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one