Puteti achizitiona produsele de pe acest site direct de la sediul nostru din Cluj Napoca ( daca se afla pe stoc), sau comandand telefonic ( 0744.730.349), sau la adresa de email office@supremeagency.ro
Livrarea coletelor se face cu Fan Courier - livrare in 24 ore sau cu Posta Romana (pentru destinatiile unde nu exista statie Fan Courier ) - plata se face ramburs la destinatie pentru valori de pana la 300 lei, pentru valori mai mari, se plateste un avans de 40% din valoarea comenzii intrun cont bancar pe care vi-l transmitem ulterior .
Pentru produsele care nu se afla pe stoc si se fac la comanda, timpul de executie este de 5- 7 zile pentru o comanda simpla (ex.o camasa)
Preturile de pe site sunt cu titlu informativ, ele se fac in general in functie de dimensiune, model, complexitate si cantitate.
 

Producem artizanat autentic, lucrat manual :camasi si costume populare, fete de masa de diferite dimensiuni, papusi din ceramica imbracate in costume populare traditionale, coarne de vanatoare, tablouri si icoane din piele si multe alte suveniruri.

 
 

femei

Acest site este un proiect de promovare a valorilor, traditiei, culturii si civilizatiei romanesti din zona Transilvaniei, tot ce este de calitate si universal valabil.
Ne adresam tuturor oamenilor iubitori de frumos, inedit si maiestrie artizana, atat din tara cat si din intreaga lume . Vom fi fericiti daca prietenii nostri, cei care simt inca romaneste oriunde s-ar afla pe glob, se vor bucura de aceste produse pe care le producem, comercializam si le promovam, ca traditia romaneasca sa nu piara niciodata.

Camasi populare pentru femei, sunt specifice zonei Transilvanene, cu broderii, realizate manual, din panza de in si bumbac, brodate cu ornamente florale cusute "in cruci", viu colorate. Camasile pot fi cu maneca scurta, trei sferturi, sau cu maneca lunga terminate cu o manseta incretita in intregime , urmata de o margine cu “cipca” (dantela) , lucrate manual cu acul de croseta. Modelele le puteti alege din cele de mai jos, sau puteti veni cu un model propriu. Preturile sunt cu titlu informativ, ele se pot modifica in functie de model, complexitate, dimensiune sau cantitate.

Costume populare

Creat Ma 17 nov 2009 10:11:30 +0000 | Ultima modificare Mi 09 dec 2009 13:45:10 +0000
Disponibilitate  within one week
cu TVA  250.00RON
fără TVA  210.08RON
Cantitate  -+

IE BARBATI

Creat Jo 05 nov 2009 14:48:33 +0000 | Ultima modificare Ma 26 ian 2010 14:19:02 +0000
Disponibilitate  În stoc
cu TVA  150.00RON
fără TVA  126.05RON
Cantitate  -+
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one